Kdo by nechtěl poznat vzrušení ze sestavení vlastní realistické zbraňové repliky? Představujeme vám fascinující RoboTime 3D Dřevěné mechanické puzzle Samopal Thompson. Tento samopal je tak realistický, že vás zaručeně zaujme! S jeho 275 díly a perfektními detaily vám přinese hodiny zábavy a uspokojení z dokončení tohoto unikátního projektu.

 

Co kdybychom vám řekli, že tento model samopalu má dva režimy střelby a ve skutečnosti můžete střílet gumičky? Tento model je nejen esteticky atraktivní, ale také funkční! Navíc, díky jeho preciznímu laserovému řezání je každý kus dokonale vystižený a připravený k sestavení. Tahle hračka je nejen skvělá pro děti starší 14 let, ale i pro dospělé, kteří mají rádi výzvy a chtějí si užít několik hodin koncentrované zábavy. Po dokončení této zábavné stavěcí výzvy budete mít u sebe doma skutečný sběratelský kousek. Představte si, jak tento úžasný samopal vystavujete na polici a všichni, kdo ho uvidí, budou z něj nadšení. Zároveň může sloužit jako funkční hračka.

 

Upozornění: Není vhodné pro děti do 3 let, obsahuje malé součásti – hrozí nebezpečí udušení. Balící materiál není hračka.

 

Hlavní vlastnosti:

  • 275 leaserem řezaných dílů
  • obtížnost nízká
  • vhodné od 14 let

RoboTime
Nové

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Uloženo ke srovnání

PŘEJÍT KE SROVNÁNÍ