Magnetická Mapa světa od společnosti Viga, která je zároveň kreslicí tabulí, je ideální hračkou pro malé objevitele, kteří se zajímají o svět!
Krásně provedená tabule s magnetickými prvky kombinuje vzdělávací hodnotu se zábavou. Umístěte dřevěné prvky - kontinenty, lodě, letadla, rakety a zvířata, která obývají dno oceánů. Mapa je popsána v angličtině - dokonale podpoří výuku angličtiny.

Sada obsahuje 106 prvků - poskytuje hodiny zábavy. Řešení skládaček učí dítě trpělivosti a rozvíjí koordinaci očí a rukou, zručnost a podněcuje představivost. Dětské ruce si zlepšují schopnost přesné práce a manipulace s dílky. Mapa má úchyt, který umožňuje její zavěšení například na zeď.
Celá sada je vyrobena z lakovaného dřeva a natřena netoxickými barvami v "polárních" barvách, které uspokojí každého uživatele a poskytnou mu spoustu zábavy.

Naší prioritou je bezpečnost a kvalita našeho zboží, proto dbáme na to, aby barvy, které používáme k natírání našich hraček, byly neškodné a splňovaly bezpečnostní normy (EN71 a ASTM).

Tato hračka je vhodná pro děti starší 3 let.

Rozměry balení:
Délka: 725 mm x výška: 460 mm x šířka: 9 mm

Nové

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Uloženo ke srovnání

PŘEJÍT KE SROVNÁNÍ