Hrací deka s hrazdou Tiny Love s krásnými motivy života pod mořskou hladinou nabízí různorodé aktivity k zabavení a stimulaci smyslů dítěte od narození. Hračka na baterie, se světlem a zvukem. Baleno v krabici.

Posuvný středový díl umožňuje přizpůsobit hrazdu věku dítěte, hraní na bříšku apod. Hudební box se světýlky v podobě mořské hvězdice hraje 6 různých melodií a nabízí dva způsoby použití dle věku dítěte - zavěšený na hrazdě nad dítětem ležícím na zádech a položený na dece pro hru na bříšku. Box položený na dece dítě samo ovládá dotykem. Ke hraní na bříšku dítě podněcuje i bezpečné zrcátko. Závěsné hračky a množství dalších aktivit přímo na dece stimulují různé smysly dítěte. Jednotlivé hračky včetně hudebního boxu je možné používat i samostatně mimo deku. Hrazdu je možné ve starším věku dítěte odstranit a deku dál používat jako hrací podložku.

Hračky pro nejmenší děti mají krásný vzhled, jsou lehké a navíc fungují jako aktivní hračky - stimulují dítě vizuálně i prostřednictvím hmatu.

Rozměry dětské hračky (d š v): 86 x 78 x 45cm
Materiál: plast, textil
Baterie: 3x AA 1,5V (nejsou součástí)
Vhodné baterie můžete k výrobku dokoupit na našem e-shopu.

Cena je uvedena za 1 balení hračky
Hračka je vhodná pro děti od narození

Tiny Love
Nové

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Uloženo ke srovnání

PŘEJÍT KE SROVNÁNÍ