Le Toy Van Kávovar

 

Kdo si dá kávu?

Pestrý kávovar, který vám připraví váš oblíbený typ kávy. Obsahuje kapsle, které můžete vložit namísto odnímatelného filtru. Dále obsahuje šlehač mléka, 2 šálky a lžičku. Kávovar a jeho doplňky jsou malovány barvou na vodní bázi.

 

Hlavní vlastnosti


  • Kávovar ze dřeva
  • Kompatibilní s ostatními produkty z řady Honeybake
  • Genderově neutrální barva vybízí k sdílení hračky mezi sourozenci, kamarády
  • Barevný design dětem pomůže s poznáváním barev a podpoří jejich představivost
  • Podporuje děti v hraní na role, v kreativní představivosti, vývoji jazyka a sociálních dovedností Interaktivní hračka, která přeje rozvoji vypravěčských dovedností
  • Vyrobeno z odolného a šetrně zpracovaného kaučuku, dlouhotrvající zábava a starost o planetu jdou ruku v ruce
  • Bezpečná hračka malována netoxickými barvami a testována dle nejvyšších bezpečnostních standard

 

Kolekce Honeybake od Le Toy Van

 

Dřevěné hračky Honeybake dětem pomohou s rozvojem představivosti. Kolekce má tradiční styl s mnoha moderními detaily a podporuje sociální interakci. Tato kolekce získala mnoho ocenění za design, kvalitu, bezpečnost, herní a vzdělávací hodnoty.

 

 

Britská značka Le Toy Van výrábí tradiční, vysoce kvalitní, prémiové dřevěné hračky v moderním designu. Kvalitu hraček zajišťuje pečlivý výběr přírodních materiálů a vyjímečné detailní zpracování. Le Toy Van hračky jsou ručně malované. Inspirována dětskou představivostí je společnost Le Toy Van hrdá na to, že navrhuje inovativní hračky, které podporují plnohodnotný rozvoj dětí. Společnost Le Toy Van byla založena v roce 1995 v anglickém Surrey, jako rodinná firma. Zakladaleli byli Georges Le Van a jeho syn Steven Le Van, kteři jsou pokračovateli rodinné společnosti s více než 150 letou historií a zkušenostmi v ruční výrobě dřevěných hraček. Během posledních 25 let se společnost Le Toy Van stala důvěryhodným výrobcem dřevěných hraček. Oceněné hračky se nyní prodávají ve více než 50 zemích světa. Všechny hračky splňují nejpřísnější bezpečnostní normy ICTI, ISO 9001, EN-71 a ASTM.

Nové

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Uloženo ke srovnání

PŘEJÍT KE SROVNÁNÍ