Speciální box plný karet Pokémon pro všechny, kteří by si rádi zkusili zahrát formát "postav a hrej". Pokémon Scarlet and Violet - Build & Battle Stadium je speciální hráčský produkt, který obsahuje vše nezbytné pro to, abyste si s příteli postavili herní balíček a zahráli si o dodatečné doplňkové boostery POkémon TCG. Tento produkt je určený pro menší turnaj v Pokémon TCG.

Pokémon Scarlet and Violet - Build & Battle Stadium je balení, ve kterém na vás čekají balíčky karet, které vám pomohou se stavbou herního balíčku. Najdete zde celé evoluční postupky, unikátní Pokémony ze Scarlet and Violet, promyšlené trenérské karty a také energie pro stavbu balíku. Vedle doplňkových Boosterů a herního příslušenství, jako jsou obaly, kostky a žetony, na oba hráče zde čeká také jedna z unikátních Black Star Promo karet Revavroom, Hawlucha, Pawmot a Quaquaval. Vše je uloženo v papírové krabici, která poté slouží jako skvělá úschova pro karty.

Booster je základní doplňkový balíček karetní hry Pokémon, který nabízí hráčům možnost rozšířit si herní balíček nebo sbírku o nové karty.

Rozměry balení (š v h): 19 x 11,5 x 8,5cm

Obsah balení:
2 individuální Build & Battle krabičky (v každé je 23 karet) -
11x Booster Scarlet and Violet -
121 karet energií -
6 kostek pro určování poškození -
1 kostka pro hod mincí -
2 akrylové žetony speciálních kondic -
sběratelská krabička -
karta do online hry -

Cena je uvedena za 1 balení - sadu hračky
Hračka je vhodná pro děti od 6 let

Nové

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Uloženo ke srovnání

PŘEJÍT KE SROVNÁNÍ