Pokémon TCG Cyrus Premium Tournament Collection je speciální dárkové balení s motivem pokémona Cyruse nebo Klary. Uvnitř se nachází užitečné věci pro všechny hráče, ale i sběratele, jako například doplňkové Boostery, obaly, hratelné Promo karty a další. Jedná se o nový typ produktu určený hráčům a sběratelům na motivy nejoblíbenějších postav ze seriálu a videoher. Herní set ve dvou variantách provedení.

Pokémon Premium Tournament Collection je speciální balení Pokémon TCG na motivy nejoblíbenějších trenérů a postav ze světa Pokémonů. Vyberte si oblíbenou postavu dle libosti a získáte balení, ve kterém se nachází spousta užitečného herního a sběratelského příslušenství včetně doplňkových Boosterů a Promo karet.

Pokémon Booster je rozšiřující doplňkové balení, které nabízí hráčům možnost rozšířit si herní balíček nebo sbírku o nové karty. V každém je 10 náhodných karet z vybrané edice, kdy jedna z nich je vzácná a pokud máte štěstí, můžete takto objevit i dalšího silného Pokémona VMAX nebo VSTAR!

Rozměry balení (š v h): 7,5 x 18,5 x 7,5cm
Varianty provedení: Klara, Cyrus

Obsah balení:
1x Full Artová karta
3x Holografická karta
65x obal na karty
1x Plastová krabička
1x Blyštivá házecí mince
2x akrylové žetony pro značení kondic
6x turnajová kostka pro značení poškození
7x doplňkový Booster balíček (1x Sword and Shield - Fusion Strike, 1x Sword and Shield - Brilliant Stars, 2x Sword and Shield - Astral Radiance a 3x Sword and Shield - Silver Tempest)
1x kód do online hry

Cena je uvedena za 1 balení - sadu hračky
Hračka je vhodná pro děti od 3 let

Pokud máte zájem o konkrétní druh nebo barvu výrobku, specifikujte to, prosím, do poznámky v objednávce.

Nové

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Uloženo ke srovnání

PŘEJÍT KE SROVNÁNÍ